Bel direct met: 0575 463 289 of email met

RENDIERVERHUUR

 

De rendieren op onze boerderij kunnen ook gehuurd worden. Omdat onze dieren erg tam en aanhankelijk zijn krijg je een unieke ervaring. Ze worden namelijk elke dag liefdevol verzorgd door onze zorgvragers van de zorgboerderij. En rond de feestdagen of bij een viking-thema feest spreekt een rendier natuurlijk enorm tot de verbeelding!

RENDIER (MET ARRENSLEE)

U kunt een rendier huren met begeleider in Lapse klederdracht of als kerstman. Een decoratieve arrenslee maakt het plaatje van de kerstman compleet op uw evenement of feest!

Lees meer 

LEVENDE KERSTSTAL

Rond de kerst leveren wij ook kerststallen en lopen wij op kerstmarkten rond. Onze dieren voor de kerststallen zijn o.a.: ezels, pony’s, alpaca’s, kleine en grote geiten, rund, schapen kippen, konijnen en cavia’s. En als u dat wilt komen wij mee als Jozef en Maria met het kindje Jezus.

Lees meer 

MOBIELE KINDERBOERDERIJ

Onze mobiele kinderboerderij is het hele jaar door te boeken. We nemen zelf onze afzettingen mee, deze kunnen zowel buiten (op harde- en zachte ondergrond) als binnen geplaatst worden.

Lees meer 

Ziet u graag een andere samenstelling? Neem dan gerust contact met ons op, er zijn vele mogelijkheden!

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

  • Kameel met begeleider
  • Wandel-ezel voor de kinderen tot ongeveer 40 kg.
  • Losse dier-verhuur zonder omheining en begeleiding
  • Ezeltochten

Voor meer informatie over de mobiele kinderboerderij, levende kerststal of het verhuur van de dieren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.